CATEi celebra els seus 10 anys d’existència

Event 10 anys - Nota de prensa - CATEi

Barcelona, novembre de 2019. El passat 13 de novembre, CATEi celebra els seus 10 primers anys d’existència i volent recordar temps passats, van muntar una taula rodona especial presidida per en Alfonso Rubio-Manzanares, moderador i President barcelonaqbit-bqb; Jordi Marín, Partner & Co-Founder at Giraffe Strategy; Andreu Rodríguez, Disrupting mobility through finance a SEAT, i Pere Martínez, General Manager, CEO i Co-Founder at ITechGrup.

A la trobada, també van gaudir de les xerrades del següents convidats:

Endemés comptaren amb l’honor de tenir present a en Daniel Marco Marco, director general d’Innovació i Economia Digital, Generalitat de Catalunya que conjuntament amb la Presidenta de l’associació, na Rosa Ortuño, donaren inici a la jornada i feren la cloenda de la taula rodona.

Posteriorment, tots els presents es van reunir al caliu de la llar de foc del saló d’El Principal de l’Eixample on celebraren una intensa sessió de networking d’on estem segurs que van sorgir grans sinergies.

Des de CATEi volen donar les gràcies a tots els assistents a la trobada.