#CiberSegurCultura, un nou programa sobre ciberseguretat dirigit i presentat per Rosa Ortuño

#CiberSegurCultura, un nuevo programa sobre ciberseguridad dirigido y presentado por Rosa Ortuño
Tertulia Digital en col·laboració amb OptimumTIC han iniciat la producció d’un nou vídeo espai setmanal sobre ciberseguretat.

#CiberSegurCultura és un programa setmanal en el qual a través d’entrevistes a directius d’organismes, empreses, universitats i l’administració abordarem el tema de la ciberseguretat i el seu entorn des d’un doble punt de vista. D’una banda el programa informarà sobre l’actualitat i casos d’èxit (i fracàs) en el món de la ciberseguretat i per una altra, i aquesta és especialment important, contribuirà a educar, a conscienciar als CEOS i responsables d’equips humans de les Pymes de la importància d’una adequada formació sobre com fer ús de la tecnologia de manera segura. Perquè més enllà dels antivirus, firewalls i altres mesures de protecció de maquinari  i programari un dels autèntics perills per a la seguretat dels nostres sistemes informàtics són les males pràctiques per part dels usuaris i els atacs perpetrats precisament a través de la bona fe i el desconeixement dels usuaris (phishing).

El programa, dirigit i presentat per Rosa Ortuño, CEO d’OptimumTIC, empresa de gestió integral de la ciberseguretat comptarà amb la col·laboració d’altres col·legues experts en seguretat que a través de vídeo entrevistes de no més de 12 minuts de durada ens posaran al dia i ens formaran en aquestes disciplines que resulten imprescindibles en qualsevol procés de transformació digital.