#013 Gestió de la identitat en temps de crisi

#013 Gestió de la identitat en temps de crisi

Des de fa anys, accedir a la informació corporativa o treballar des d’espais que no siguin l’oficina és cada vegada més usual, i la recent situació arran de la COVID-19 ha augmentat els escenaris de teletreball. Així i tot, continua sent clavi que les organitzacions intentin garantir que aquests accessos seran igual d’assegurances que si es realitzessin des de les instal·lacions de la companyia, i aquest és precisament un dels reptes que més s’han trobat les empreses en aquests últims mesos.

En aquesta ocasió en #CiberSegurCultura, volem parlar-vos, juntament amb Ramsés Gallego, gran professional i evangelista de la ciberseguretat, de la importància de la gestió de la identitat, i més quan les persones que han d’accedir als sistemes d’informació de la companyia ho fan de manera remota.

Veure vídeo