#015 – Com protegir la nostra reputació enfront d’un ciber atac a la nostra empresa

#015 - Com protegir la nostra reputació enfront d'un ciber atac a la nostra empresa

En aquesta ocasió en #CiberSegurCultura, Rosa Ortuño entrevista a Carlos Pursals, fundador i CEO de Rethink 4 Change, sobre l’impacte en el factor reputacional d’un ciberatac a la nostra organització, i com actuar per a superar els efectes negatius d’aquest.

Carlos defineix tres aspectes fonamentals que una empresa ha de treballar: el primer és la cultura de l’organització, el segon els comportaments que té aquesta organització, derivats de la seva cultura i finalment i tercer, comunicar aquests comportaments.

A més, ens ofereix alguns aspectes clau a tenir en compte per a protegir la reputació de la companyia enfront d’un atac, com definir el mapa de stakeholders, preveure els escenaris de futur que es derivessin d’aquest ciberaccidente, i definir una estratègia i política de comunicació, entre altres.

Veure vídeo