Associar-me

Formulari
Formulari

Associar-me

Alta empresa:

Núm. De treballadors a Espanya i a Catalunya:Alta representant de l'empresa a l'associació:


Informació bàsica protecció de dades:

Responsable: CATEi, Associació Catalana d’Empreses de Tecnologia
Finalitat: Per a convertir-se en empresa col·laboradora, serà necessari, a més de la informació identificativa de l'empresa, proporcionar les dades personals de la persona física interessada, com el seu nom, cognoms i correu electrònic; així com informació de facturació.
La base de legitimació del tractament de dades serà l'execució contractual. Les dades proporcionades seran mantingudes mentre duri l'acord de col·laboració entre CATEi i l'empresa, per a posteriorment ser bloquejades durant fins a cinc anys més, per gestions tributàries i per cobrir possibles responsabilitats, tret que siguin aplicables altres terminis.
Així mateix, CATEi podrà enviar-li publicitat dels seus serveis en el marc de l’interès legítim en mantenir a les empreses al corrent de novetats de l’Associació pel compliment de les finalitats estatutàries. En tot cas, podrà cancel·lar aquest tractament en qualsevol moment. També rebrà, tret que manifesti el contrari, el butlletí de novetats i notícies sobre licitacions, esdeveniments del sector, entre d’altres, ja que forma part dels serveis principals que ofereix CATEi, per la qual cosa la base jurídica és la correcta execució del contracte de col·laboració.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional de la Política de Privacitat.

Tarifes
Tarifes

Preus anuals
per numero de treballadors

0 a 5

72€
anuals

6 a 10

122€
anuals

11 a 15

216€
anuals

16 a 50

288€
anuals

51 a 100

432€
anuals

101 a 200

720€
anuals

+ de 200

1.080€
anuals