Associar-me

Formulari
Formulari

Associar-me

  Alta empresa:

  Núm. De treballadors a Espanya i a Catalunya:

  Alta representant de l'empresa a l'associació:


  Informació bàsica protecció de dades:

  Responsable: CATEi, Associació Catalana d’Empreses de Tecnologia
  Finalitat: Per a convertir-se en empresa col·laboradora, serà necessari, a més de la informació identificativa de l'empresa, proporcionar les dades personals de la persona física interessada, com el seu nom, cognoms i correu electrònic; així com informació de facturació.
  La base de legitimació del tractament de dades serà l'execució contractual. Les dades proporcionades seran mantingudes mentre duri l'acord de col·laboració entre CATEi i l'empresa, per a posteriorment ser bloquejades durant fins a cinc anys més, per gestions tributàries i per cobrir possibles responsabilitats, tret que siguin aplicables altres terminis.
  Així mateix, CATEi podrà enviar-li publicitat dels seus serveis en el marc de l’interès legítim en mantenir a les empreses al corrent de novetats de l’Associació pel compliment de les finalitats estatutàries. En tot cas, podrà cancel·lar aquest tractament en qualsevol moment. També rebrà, tret que manifesti el contrari, el butlletí de novetats i notícies sobre licitacions, esdeveniments del sector, entre d’altres, ja que forma part dels serveis principals que ofereix CATEi, per la qual cosa la base jurídica és la correcta execució del contracte de col·laboració.
  Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional de la Política de Privacitat.

  Tarifes
  Tarifes

  Preus anuals
  per numero de treballadors

  0 a 5

  72€
  anuals

  6 a 10

  122€
  anuals

  11 a 15

  216€
  anuals

  16 a 50

  288€
  anuals

  51 a 100

  432€
  anuals

  101 a 200

  720€
  anuals

  + de 200

  1.080€
  anuals